Tidig lördagmorgon…

23 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

Kunde inte somna om, så klockan tjugo över sex gick jag upp. Satte på datorn, tog en kopp te. Tittade igenom lite bloggar, kurshemsidor och lite annat innan jag började plugga. Om jag vill har jag 4 tentor på bara drygt en vecka senare i december. En av tentorna tror jag dock kommer krocka med ett seminarium, så den får jag nog hoppa. Jag har tre chanser kvar innan juni, så det är lugnt.
Igår hämtade familjen mig efter plugget. Vi behövde handla lite kläder och skor inför vintern. Micke köpte skidjacka och byxor. Jag fick också nytt. (Var så billigt och det kan vara bra med extra). Emil fick vinterskor och skidpjäxor. Och jag fick mig ett par varmfodrade boots. Så köpte jag två nya Mimosa också. Den här gången sa tjejen i kassan. ”De får inte torka ut”. Jag började skratta, ”Nej, jag märkte det”. Hihi, hon log, ”Jaha, du har haft erfarenhet av det”. Så fick jag lite tips på hur de skulle klara sig en helg. Perfekt!

I dag ska jag städa, plugga lite mer och se på skidåkning från Bruksvallarna. Kommer nog längta till det här då…..

Det hade säkert gått att åka pulka där i helgen. Det får dock vänta till nästa helg för idag ska vi åka och gratta svärmor. Blir en helkväll där. 
Träna är något jag skulle behöva göra också. Har inte tränat sedan vi var i Säfsen senast. Jag har inte haft tid. Kanske ska ta en tur på motionscykeln innan dusch sen. Vi får se…
Ha en bra lördag!
// Helena