Snart helg….

21 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

Jag ska snart gå och sova, men först tänkte jag göra en liten uppdatering. Finns inte jättemycket att skriva om, men i alla fall.
Jag har sjukt mycket jobb att göra just nu i skolan. Fick ett par omtentor att ta tag i, samt en komplettering på en inlämningsuppgift. Inget av det var oväntat, men det hade varit en kul överraskning om jag fixat något av det i alla fall. Vi har två grupparbeten som tar väldigt mycket tid dessutom. Känner press att klara 15hp i FEGB, så jag kommer vidare till C-kurs. Kanske går ändå, men det är bäst att ta det säkra före det osäkra.
Har haft en tre-timmars föreläsning idag på engelska och kommer sitta på fem timmar engelsk-föreläsning imorgon. det är svårt. Jag vill så gärna anteckna på svenska, men så dyker det upp ett ord som jag inte vet vad det betyder så ny ser mina anteckningar sjukt kul ut. De är på svengelska.
Dagen började hur bra som helst. Frukost med Anna och Mikaela, eller frukost och frukost. Jag åt macka och drack kaffe, samtidigt som jag pratade med dem. Saknar faktiskt att gå med dem. Blir bra till våren, då har vi samma kurser igen.

Nej, dags att sova. Det är ju en dag imorgon med och jag har ingen tid att förlora.

// Helena