Dags för ny telefon??

16 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

Jag tror att det börjar bli dags att byta mobil. Jag vet bara inte vad jag vill ha. Den ska vara bra, men gärna billig. Tror dock inte att det går att kombinera de båda kraven. Funderade på en iPhone, men jag är van vid Android och tycker att det fungerar bra. Det enda felet med min mobil är minnet. RAMminnet är på 300mb ca och det är för lite. Det händer hela tiden att telefonen säger ”minnet fullt” trots att jag raderat det bara nån vecka innan.
Idag gjorde jag en total återställning av telefonen. Får se hur lång tid det tar nu innan minnet är fullt. Den är ju mer än tre år, så det kanske är dags att den får gå i pension. Jag har kollat på en Samsung Galaxy S4 istället. Den har 2gb ramminne. Det borde räcka längre….
Vi får se, jag vill som sagt inte lägga så mycket pengar på något, men en telefon som fungerar kan ju vara bra att ha….