Frukost i Gläntan…

8 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

Veckan har gått så himla fort. Det känns bra att en ny läsperiod har börjat. Den andra perioden går alltid mycket lättare än den första. Undra varför. Kanske är så att man kommit in i tempot. Man får en ny chans att göra rätt från början. Nu missar jag inte en föreläsning och jag antecknar flitigt.
Idag är en heldag i Karlstad. Tre föreläsningar ska avverkas före kl 3. Kanske ska dra igång med ett grupparbete på lunchen också. Jag får höra med mina två gruppkamrater vad de tycker. Skulle vara skönt att inte ha det hängandes över sig när tenta-perioden drar igång ett par veckor före jul.
Först ska det bli föreläsning på engelska. Mer än hälften av deltagarna på kursen är ej svensktalande.
Nej, dags att käka färdigt frukosten och ta tag i dagen…