Verksamhetsstyrning – Check!

5 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

Ibland får stenen man har på axlarna falla. Idag är en sån dag. Jag klarade Verksamhetsstyrningstentan. Med marginal dessutom. Hur gick det till? Räknade senast igår och då kom jag fram till att jag får 58p. Man behövde 60 för ett G. Jag räknade fel med 19p. Nu är jag istället 3 ynka poäng från VG. Suck! Men jag är faktiskt så himla glad. 10p kvar till vårtermin och C-nivå.
Heldag på KAU idag, men imorgon ska jag vara hemma, sen väntar ny kursintro på torsdag. Ska läsa 7,5hp Internationell handelsteori. Det är en del i min valfria termin. Den valfria är på 30hp, jag har 4,5hp i Proffesional skills (ska göra 3hp den här terminen), har läst Beskattningsrätt 15hp och tar backup i vår med 15hp Statistik. Det borde gå vägen.
Nu ska jag fundera på käk.

Ha det!

// Helena