Vintertid….

27 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Sådär ja. Nu är det vintertid. Klockan är kvart i sex och jag är uppe, en söndag. Det betyder att jag har fått en timme till att plugga på. Satt redan igår kväll och gjorde överstrykningar i strategiboken på det som vi behöver veta. Läraren är kul, han har gjort 13 powerpoint med vad vi behöver läsa i boken. Jag gillar kapitel 11:as PP. Det står kort och gott så här: ”Ange risker och fördelar med varumärkesutvidgning är nog det enda jag kan fråga om…”
Han var inte överförtjust i litteraturen. Den läraren vi skulle haft dog i somras och Claes fick ta över strategin hastigt och lustigt.
Igår satt jag med tjänstemarknadsföring. Har sammanfattat nästan alla tentafrågor. Tar resten idag, men gör strategin först. Så imorgon har jag bara att plugga in det jag sammanfattat. Har dessutom fått Mikaelas sammanfattning från Relationsmarknadsföringen. Det enda jag inte sammanfattar blir Marknadsrätten. Det räcker nog att läsa igenom de OH som hörde till föreläsningen och späda lite med boken. Det skönaste av allt: Det känns inte omöjligt längre!

Igår blev det en hel eftermiddag i Mullhyttan. Åkte dit till fikat och kom hem efter kvällsmat. Bror Peter var där med sitt lilla nytillskott. En supergullig hundvalp som heter Chess. En Jämthund som är från Karlskoga. Borde ju bli Värmalndshund, eller??!? 😉
Mitt trav blev lyckat igår också. Av sju möjliga fick jag fem rätt, vilket gav utdelning. Inga stora pengar, men insatsen och lite till i alla fall. Tur kan hända, men jag får köra på samma sätt nästa helg också.

Nej dags att plugga. Klockan tre väntar kalas för kusin Elin.

// Helena