Lördag 26/10 2013

26 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Första tentan för den här studietiden avklarad. Det kändes faktiskt ganska bra när jag satt och skrev. Fick dock hjärnsläpp vid ett par tillfällen och det kan ha kostat mig ett G. Hur som helst så ligger jag på gränsen till G. Har alltid som vana att självrätta mig längs vägen. Då blir man inte överraskad när väl resultatet kommer utan man vet ungefär vart man hamnar poängmässigt.

Kom hem vid halv sex igår och då var Lina utflugen. Hon hade följt med Amanda hem för att sova över. Så stora de börjar bli. Sover över hos varandra och så. Vi fick ha mys med bara Emil istället och beslöt oss för att se på film. Det blev Croodarna. Attans vad den var kul. Emil skrattade så han nästan kiknade vid en del ställen. Så kom tårarna på slutet också, i alla fall för mig. Vad blödig man kan vara…

Idag blev det tidigt upp. Jag gick upp klockan sju när ändå Emil gick upp och började sammanställa tentafrågor i Marknadsföringen. Det blev 56 frågor som ska besvaras. Helst innan lunch dessutom. det är en del i marknadsföringen. Det finns två till, det här var tjänstemarknadsföring, sen är det strategi och så marknadsrätt.

En travrad ska jag försöka hinna med också. Måste ju testa. förra veckan blev det 0 rätt. Attans vad dåligt. Idag ska jag satsa på lågoddsare. Rakt igenom. Sen blir det fika i Mullhyttan i eftermiddag. Skönt att komma ifrån pluggandet ett tag;)

Ha en bra lördag!

// Helena