Nu gäller det!

25 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Klockan 14 idag gäller det. Då är det dags att skriva årets första salstentamen. Det betyder också att jag har ca tre timmar effektiv tid kvar att plugga.
Hade egentligen tänkt att inte plugga idag, men jag måste späda på ytinlärningen lite till. Eftermiddagen igår resulterade i alla fall i att jag lärde mig Tracking Signal analys och beräkningar som hör till det. Så nu hoppas jag på att det kommer beräkning på prognoser.
Sätter jag inte den här tentan har jag i alla fall skapat en bra grund för omtentan. Synd bara att den är en lördag i december. Jag vill inte tenta på en lördag. Det borde ju vara motiverande om något?!

Hann träna igår också. Blev 15minuter ca, med överkropp. Dags att aktivera skidåkningsmusklerna inför vintern.

Nej, bara att plugga vidare!

// Helena