Slut spurt….

21 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist
Endast fyra pluggdagar kvar till första salstentamen. Det börjar verkligen närma sig. 
Helgen har bestått av en enda sak: plugg. I lördags satt jag med Verksamhetsstyrning i tre effektiva timmar. Städade lite, tvättade lite och tappade bort min miniräknare(hittade den ingenstans). Så jag körde fast på att jag inte kunde räkna.
Till slut var det bara att byta ämne. Tog tag i marknadsföringen.
Igår tog jag tag i kompletteringen i Organisering. det var två frågor som skulle utvecklas. Till lunch var jag klar med uppgift 1 och började läsa boken till uppgift två. Jag hann inte riktigt klart med läsningen igår utan får göra klart idag. Det har dock gått hur bra som helst. Jag tackar pennorna för att det gjort det. Nya överstrykningspennor, köpta genom Anna. Det fiffiga är att man kan sudda bort överstrykningarna. Så nu kan jag gå lös riktigt ordentligt med highlighting.
Så idag kommer jag läsa färdigt om Byråkrati, skriva uppgiften och sen ta min upphittade miniräknare och nöta Verksamhetsstyrning. Det är ju skönt att veta vad man ska pyssla med 😉
// Helena