Lördag 19/10 2013

19 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Det ligger kvar lite snö ute fortfarande. Jag trodde att den skulle vara borta helt igår eftermiddag.
Föreläsningen igår gick jättebra. Nu har jag i alla fall lite koll på hur man deklarerar för bolag. Måste bara sätta mig ner några minuter och repetera det vi sa igår.
Det ska jag göra sen och så ska jag jobba på med Verksamhetsstyrning. Jag började sammanfatta tentor igår och ska fortsätta idag. Det blev runt 70 frågor jag ska svara på och några uträkningar jag ska träna på.
Det ska bli dagens utmaning när Micke och Emil är på rally. Lina är utlånad till farmor och farfar en stund så jag får helt lugnt här hemma.

Igår kväll roade jag mig med att göra en V75 rad. Jag brukar förlita mig på Harry Boy och det har än så länge inte gått nåt vidare. Så nu tänkte jag att jag ska prova själv. Det blev 216 rader till slut med spik i ett lopp. Förhoppningsvis kan jag kamma hem fem rätt och hoppas på utdelning. En sjurättare är nog inte att hoppas på. Och om det blir sju rätt lär det ju bli jätte dålig utdelning.

Ha en bra lördag!

// Helena