Lördag 12/10 2013

12 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Idag vaknar vi i härliga Säfsen. Det är strålande sol ute och temperaturen ligger runt fem grader.
Det var mörkt när vi kom hit igår, så det blev fredagsmys direkt framför tv’n och Idol.
Vi var och simmade igår förmiddag. Det blev hela 1000meter. Det var mycket pensionärer i bassängen så det var svårt att simma i eget tempo.
Frampå dagen började min vänstra axel göra ont. Inte träningsvärk ont. Nej, nervkläm ont, typ. Jag druttade omkull på skidorna i vintras, men jag minns inte vilken axel jag knappt kunde röra efter det. Kan vara samma. Jag hade ont jättelänge efter det fallet.
Får träna upp axlarna lite lungt tror jag.
Idag kommer mor och far hit. Vi ska ta en promenad i skogarna. Ska leta upp en fin led att gå.
Ha en bra lördag!
// Helena