Torsdag 10/10 2013

10 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Idag är det regnigt och ruskigt ute. Då är det lika bra att hålla sig inne. Har föreläsning klockan kvart över ett, men ska åka in till Karlstad lite tidigare för lite shopping. Vi ska ha ett nytt element i vår förstuga. Jag ska prova jeans. Är smått trött på mina jeans från Lager 157 som inte alls sitter bra. Nu ska jag se om jag hittar några bättre på JC. Hade bara Crocker jeans förut. Fastnade för en modell, men den slutade de med. Såg dock att JC kommer läggas ner i Karlstad under hösten. Hoppas bara att de inte gjort det än. Hade ett par Lee också som jag var tvungen att slänga tillslut när det blev hål i dem. Det är det som är så bra med ordentliga jeans, man kan ha dem tills de ramlar isär.

Igår blev det lite plugg gjort. Läste en artikel i ämnet Marknadsföring. Kollade lite gamla tentor också. Det var verkligen som mina kompisar säger: En lärare frågar samma frågor varje gång. Nu hade det dock tillkommit en artikel, så det kan ju bli någon variation. Eller också kommer läraren på att det är dags att variera sig lite. Man ska aldrig känna sig för säker.
Rev dessutom av 20 min med Paolo Robertos ”Träningsbibel”. Det var verkligen superjobbigt. Svetten rann om mig efteråt. Glömde dock att stretcha så idag gör rumpan och baksidan av låren grymt ont.
Jag älskar den boken. Kommer nog beställa den nästa gång jag köper kurslitteratur.

Nu är det slutsprunget i skogen. Idag hinner jag inte, imorgon tänkte jag åka och simma på förmiddagen och sen är det Säfsenhelg. På måndag börjar älgjakten och då håller jag mig gärna på öppen mark. Dessutom har de sett hur mycket björnskit som helst vid motionsspåret i Kristinehamn och det är inte jättelångt dit. En björn kan komma ganska långt på ett dygn. Vargar och vildsvin är jag inte särskilt rädd för, men en björn. Hujedamig. Det händer ju ganska ofta som människor blir rivna av björn.

Nej, dags för frukost och sen ett par timmars plugg.

// Helena