Måndag 7/10 2013

7 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

En händelserik helg är slut. Den hade gärna fått vara längre, men så här är det ju.

Fick ingen tid hos vårdcentralen förra veckan. De ska ringa om en tid idag. Får se o de kan leta fram en tid den här veckan. Torsdagen bestod av plugg. Fredagen kommer jag inte ihåg riktigt vad jag gjorde. Mailade med Säfsen, men jag minns inte om jag pluggade något.
På fredag kvällen bjöd vi i alla fall hit Lindbergs på Taco. Jätte trevligt att få sitta och tjata lite och barnen trivdes.
På lördag förmiddag blev det en tripp till Örebro i regnrusket för lite shopping av vinterkläder. Vi hittade det vi skulle ha och var hemma innan lunch. Käkade Våfflor och sen blev det småkaksbak hela eftermiddagen.

Igår blev vi meddragna till badhuset. Jag och Lina badade för 24:- var. Vilket är helt ok när ordinarie pris för mig är 50:- och Lina 30:-. I och med att jag har Studentkortet så får jag betala ungdomspris och så passade jag på att köpa 10-kort, så då blev det 24:-/gång. Passade på att simma 500m (tror jag, det kan vara längre för ev tappade jag räkningen och räknade 300m vid två tillfällen. Hatar 25m bassänger).

På eftermiddagen hade barnen kompisar här. Jag friserade äppelträd och häcken och Micke tvättade cyklar. På kvällen tog jag en springtur i skogen. Offtrail är fortfarande det som gäller. Vilken träning det är. Underlaget sviktar, det går upp och ner och det är verkligen skonsamt mot kroppen. Inga hårda stötar när man springer.
Somnade gott igår efter den springturen och sov som en stock hela natten.

Idag väntar hemstudier i Beskattningsrätt och i eftermiddag föreläsning i det samma. Börjar dra ihop sig för tenta nu så det är bara att nöta och nöta.

Ha en bra måndag!

// Helena