Torsdag 3/10 2013

3 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Att vänta är inte min grej. Just nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa och ev meddela att vi får komma dit idag. Linas mage har varit konstig någon månad och när vi nu fick veta att kusin Clara fått sin Celiaki – diagnos (eller mest troliga diagnos) så var det inget att vänta på. Två kusiner från samma släktgren med intolerans, så det är bara att åka och testa. Skulle väl egentligen testa Emil också, han är ju så tunn, men han äter ju inte så mycket heller. Nåja, ett barn i taget. De skulle i alla fall ringa idag och ev erbjuda en akuttid.

Pluggade igår. Tränade igår. Det blev 40 min riktigt givande träning. Jag sprang planlöst, fram och tillbaka i skogen. Höll mig till små viltstigar och till mossan. Det ger verkligen lite mer att springa vid sidan om stigen. Det är mjukt, man får tänka på vart man sätter ner fötterna och man får verkligen testa balansen. Upp på stenar, över stockar genom kärr…. Det gäller bara att se sig för så man inte får en gren i ögat eller så.

Idag står Beskattningsrätt på schemat. Ska ev till Karlstad vid lunch, men det beror på vårdcentralen. Måste i vilket fall som helst sätta mig och plugga hemma nu. Svårt att komma igång bara när man inte vet om man ska iväg någonstans eller inte.

Nåja, ha en bra torsdag!

// Helena