Lördag 28/9 2013

28 september, 2013 Av Av helenasahlqvist

Jag förstår inte. Hela veckan har jag dragit upp barnen klockan tio över sex. Idag vaknade de självmant fem över. Att de inte kan sova lite extra på helgerna. Jag kunde inte somna om, så vid sju gick jag också upp.
Började kika runt lite om uppsats ämnen och om hur man skriver. Jag vet att kau har haft en jättebra handledning, men nu hittar jag den inte.
Igår blev det i alla fall klart med medskribent. Jag har varit så nervös för det, att man inte ska få välja själ, eller att alla ”bra” redan har en kompis.
Anna hade inte det så jag tror det blev klart att vi kommer nöta ihop i vår. Kan inte riktigt fatta att vi redan är där. Vid C-uppsatsen. det är liksom det avslutande momentet på utbildningen. Nog för att jag ska läsa ett år till, men ändå. Om allt går som det ska så kommer jag vara klar Ekonom i juni.
Nu måste jag bara se till att inte kugga några tentor i höst, för då vet jag inte om jag kommer in på vårens kurser.

Min presentation av Säfsen Resort i torsdags gick hur bra som helst. Har dock inte sett filmen än, men jag fick positiv feedback från läraren.
Det gjorde i sin tur att presentationen av grupparbetet igår gick smärtfritt. Har nog inte presenterat med sånt lugn någon gång förut. Presentationsteknik kursen/momentet borde ligga först i utbildningen.

Nu har jag endast 7 föreläsningar kvar på den här läsperioden och tre tentor. Sen går jag ner och jobbar 150%. Det blir ju viss skillnad;)

Nu ska jag fixa frukost för en fullspäckad dag väntar. Lämna barnen hos mormor och morfar, hem för lunch, till Tobbe och fika, till Hansson för att äta, till Lindbergs för fest och sen till Torget för Oktoberfest.

// Helena