Måndag 23/9 2013

23 september, 2013 Av Av helenasahlqvist

Ibland ruckas schemat och världen rasar.
Jag har insett att enda sättet att klara 200% studier är att planera riktigt noga. Vilket jag gjorde. Allting flöt på jättebra. Tills förra måndagen. Något ruckade mitt schema. Jag hade dagen helt planerad. Läsa, läsa, läsa. Jag hade en hel Byråkratibok att komma igenom. Började läsa och det flöt riktigt bra, sen föll allt. Felet: 14 mail om ett grupparbete. 14 mail i min inkorg. Fokus hamnade på helt andra saker än på min Byråkratibok. Min planering föll totalt.
Jag kom inte ikapp på hela veckan och tentan som jag tänkt göra klart på måndagen lämnade jag in på torsdagen. Den var inte alls bra skriven.
Hela helgen har jag mått dåligt utan att begripa varför, varit trött och haft jättelite lust med saker. Skulle göra en Powerpoint presentation på fem minuter om Säfsen. Tänkte att när jag ändå var där så skulle jag hitta lite inspiration, men det gick inte. Lusten infann sig liksom inte.

Idag har jag dock gjort min del av grupparbetet. Gjort en presentation av Säfsen och spelat in den så jag vet hur jag låter och hur lång tid det tar.
Det är vad jag hunnit med idag. Måste göra om min planering för det här funkar inte. Jag behöver 200% koll på läget.
Imorgon är det i alla fall skola som gäller på förmiddagen. Sen måste jag nog fokusera lite på Beskattningsrätten. På onsdag ska vi sitta med grupparbete och på torsdag ska jag presentera Säfsen (också ett skolarbete, roligare än så är det inte;)).
På fredag blir det Beskattningsrätt på förmiddagen och sen är det redovisning av grupparbetet på eftermiddagen. Hoppas det flyter på nu. Jag pallar inte mer distraherande mail, nu vill jag fokusera.
Nästa fredag är jag fri! (Då ska arbetet vara klart)

// Helena