Onsdag 11/9 2013

11 september, 2013 Av Av helenasahlqvist

Dagarna går. Har egentligen bara gått två veckor av första läsperioden på tio veckor, men det känns faktiskt längre.
Dagens tretimmars föreläsning handlar om Karriärplanering. Vi ska lära oss vad man absolut inte ska skriva i en ansökan och förhoppningsvis även hur man ska skriva. Intressant ska det bli i vilket fall.

Igår blev det snabba ryck till bussen. Hade två minuter tillgodo som jag fick vänta vid hållplatsen. Kom till skolan med god marginal innan föreläsningen började, så X:05 bussen kommer jag ta fler gånger.
Föreläsning i tre timmar om Näringsverksamhet och sen bar det av hem igen.

På eftermiddagen passade jag på att träna. Var egentligen för soligt, men vad ska man göra. Kan ju inte träna när barnen är hemma och M jobbar, så det fick bli som det blev.
Det blev nästan 6km. Gick ganska mycket och hade önskat att jag haft vatten med.
Träningen tog kål på mig och jag orkade inte göra någonting mer igår.
Nu blir det vila några dagar och fullt fokus på skolan.

// Helena