Måndag 9/9 2013

9 september, 2013 Av Av helenasahlqvist

Måndag morgon. Jag är faktiskt lite trött, men bara jag fått i mig min kopp med te så ska det nog fixa sig.
Helgen har varit kanon. Säfsen levererade verkligen. Våra grannar från Lindesberg dök upp sent i fredags med sin husvagn. Micke satte upp de sista läkten på stuga i lördags. Jag planterade en kruka med lite frosttåliga växter.
Det blev förmiddagsfika i solen. Tillsammans med Linde-grannarna. När vi satt där dök även familjen från Eskilstuna upp, utan husvagn. De skulle fixa lite med sin plats innan uppställning om två veckor.
Solen gassade hela dagen och jag kände att shorts och linne hade varit bra att packa med sig. Jag hade kortärmat och halvlånga byxor. Svarta dessutom.

När backen stängde för cyklister klockan 4 tog jag träningskläder på mig, stavar med mig och gick Vargspåret up-hill. Vilade lite på toppen, kollade in utsikten och sen gick jag ner Solbergs-Greta.
Nästa gång får det bli Solbergs-Greta upp och joggandes med stavar.

Igår blev det åter en fin dag och en till tur till toppen. Vi passade på att gå innan backarna öppnade klockan 10. Var så himla skönt att sitta på toppen, kolla ner över backarna och campingen, myrarna och bergen. Det är så himla fint i Säfsen, även på hösten.

Vi kom hem och åt en sen lunch. Jag klippte gräs, för hand, med en gräsklippare med trasig drift. Herregud vad det var jobbigt. Två timmar motion och träning för ben och rumpa.
Mamma och pappa kom på kvällen. Då hade M och barnen bakat smulpaj med äpplen.

Idag har jag hemmadag. Skippar en föreläsning och ska försöka få mer gjort än jag fick i fredags. Har bara öppnat böckerna i ca en timme i helgen.
Det är så skönt när man kommer in lite i terminen och reder ut vilka lärares föreläsningar det är värt att gå på. Det är verkligen långt ifrån alla. I företagsekonomi behöver jag bara gå på torsdag och fredag. På torsdag ska en grupparbetsuppgift presenteras och på fredag ska en hemtentamen lämnas ut.
Ska kolla igenom de föreläsnings bilderna för morgondagens föreläsning i Beskattningsrätt och se om det är värt att gå på den. Annars blir det föreläsning i Karriärplanering på onsdag som blir veckans första. Ska lära mig att skriva CV.

Nej, nu ska jag framtidsplanera och sen ska jag börja dagens studier.

Ha en bra måndag!