Måndag 2/9 2013

2 september, 2013 Av Av helenasahlqvist

Augusti försvann med en rasande fart.

Skolstarten gick hur bra som helst. Tre introduktioner på samma dag, men jag kunde bara gå på två. Två krockade och då fick jag prioritera.
Läser två kurser, men en kurs har fem delkurser. så den här veckan kommer jag läsa Beskattningsrätt, Verksamhetsstyrning, Marknadsföring och Ledarskap och organisation. Dessutom fortsätter något som heter Proffesional skills. Den här veckan innehåller Proffesional skills delmomentet (modulen) Presentationsteknik.
Jag har att göra med andra ord. känner mig lite som Sarah Jessica Parker i filmen ”I don’t know how she does it” ;). 
Idag blir det buss till KAU. Blir bra med lite extra studietid. Man förlorar ju det när man åker bil. Nu får jag nästan en timme enkel resa att bara läsa på. 
I lördags var det dags att ställa husvagnen på plats i Säfsen. Det gick över förväntan att få vagnen på plats vid stugan. Träden började skifta i gult där uppe och blåbärsriset var rött. Det syntes att hösten är påväg.
igår tog vi en biltur och kollade vart man kan fiska. 
Vid ett gäng sjöar fanns en gigantisk vildmarkscamping. Det går säkerligen att få plats med mer än 60 husvagnar där. Vi blev riktigt förvånade när vi helt plötsligt kom fram till den platsen.
Nej, dags att packa det sista och sen dra mot bussen. 
Ha en bra måndag!