Söndag 18/8 2013

18 augusti, 2013 Av Av helenasahlqvist

Snart smäller det!
Det är verkligen ”bara” en vecka kvar. En ynka liten vecka på jobbet. Som jag har längtat!
Att ta jobbet som Placeringsassistent kan vara ett av de bästa jobbmässiga beslut jag tagit i mitt liv. Jag har insett hur jag är som ”arbetare” och jag har fått in foten på stadens största arbetsgivare. Kommunen är inte den bäst betalande arbetsgivaren direkt, men den är stabil och säker.
Dagen kommer aldrig när de säger: ”Lönsamheten är för dålig, vi måste avvekla hela bolaget”. Man flyttar ju inte direkt kommunens verksamhet till Indien;)
Jag mår bra när jag har mycket att göra. Det sa jag på jobbintervjun dessutom. Jag har försökt få mer att göra på jobbet, men det har varit svårt att få till det.

Igår blev det en spontan tripp till Säfsen. Verkligen superspontan. Innan frukost kikade vi lie på Facebook tråden ”Vi som vintercampar i Säfsen”. Det visade sig att det var fler som skulle dit igår så vi blev sugna på att åka upp.
Sagt och gjort. Vi packade bilen och kärran. Skulle ha med en soffa trädgårdsmöbel), bänk till grillen och en vedlår. Några lecablock att ställa under förstugan för de gamla tippade nästan förra hösten och ett par färgburkar för att måla på stugan.
Vädret kunde inte bli bättre däruppe. Så himla skönt var det. Grillade korv till lunch och tog en fika vid backen. Det var inte billigt direkt. 180:- för lite fika. Hutlöst!
Nåja. Man blir i alla fall lugn av att komma upp dit.

Tränade igår kväll. Blev 30 min intervallträning på motionscykeln. Så skönt så.

Nej, nu ska jag plugga vidare……

// Helena