Halvtid!

28 maj, 2013 Av Av helenasahlqvist

Nu har jag äntligen nått peaken på Ekonomprogrammet. Resultatet landade igår på senaste tentan: GODKÄND! Så himla skönt.
Jag har go lust att bränna alla juridikböcker. Handelsrätten har nästan knäckt mig.
Nu är det så himla skönt att jag kan börja om på 0 när hösten kommer. Dessutom är jag berättigad till att läsa 200% nu när jag inte har tentor som släpar.
Jag jublar inombords hela tiden.

Började lära upp min efterträdare på jobbet igår. När jag kom hem var jag helt slut. Det är en sak att arbeta varje dag, men att samtidigt förklara varje liten knapptryckning och moment man gör, det tar kål på mig.
Det går ju bra en gång, men efter midsommar kommer min kollegas efterträdare som också ska läras upp.

Idag ska jag på restaurang vid lunch. Först mat på Strandkanten, sen fika på Gamla Pumphuset. Jag tror nästan hela Barn & Utbildningsförvaltningen ska med och tacka av min kollega Lena. Det ska bli skönt, ”en eftermiddag fri från jobb”, stod det i inbjudan….:D

Nej, dags att lägga makeup. Måste ju se ordentlig ut när man ska träffa så celebert folk som förvaltnings och verksamhetschefer;)