Fredag 24/5 2013

24 maj, 2013 Av Av helenasahlqvist

Snart helg igen. Bara 7 timmars arbetsdag kvar.
Jag vet inte riktigt vad som har hänt med vädret. Det suger verkligen just nu.
25:e maj förra året badade vi i Åsbergsviken, och det var skönt. Jag har kort på det i telefonen. 3 glada barn som badar: Lina, Emil och Linas kompis Nellie. Det var riktigt varmt och skönt då. Sen vet ju alla vad som hände med sommaren….

I onsdags var jag på snabbgenomgång av ett nytt inkassosystem som vi ska börja använda från juni. Det var jag och tre stycken från ekonomi som var där. En sån härligt känsla infann sig; Vi talade samma språk.
Jag har saknat den känslan av gemenskap på min arbetsplats. Jag har känslan av att jag kan mer än att sitta som handläggare med det jag gör.
I onsdags fick jag den där känslan att ”Jag har hittat hem”. Nu måste jag bara komma fram till hur jag ska ta mig dit ”for good”.
Jag tror att alla med en inriktning (i studierna) känner sig malplacerade om man hamnar fel. Nej, jag hoppas att jag har ljus längst fram i min tunnel om ett år eller två. Då ska jag in i Eko-teamet, jag ska bara!

Nu ska jag förbereda mig för den här arbetsdagen. Den sista som jag jobbar själv. På måndag kommer min efterträdare och ska lära sig jobbet. Hoppas hon är trevlig!