Tisdag 14/5 2013

14 maj, 2013 Av Av helenasahlqvist

Snart har halva maj gått. Helt otroligt, men så är det när det är fullt upp.
Igår blev det verkligen att bolla med tiden för att få den att räcka till.
Möte först på jobbet till halv fem. Sen hem för lite snabb middag och så vidare till träff med Linas klass klockan sex. Spelade brännboll en timma innan jag avvek för att gå på föräldrarmöte med Emils nya klass klockan 19.
Jag var mör när jag kom hem vid 8. Jag är inte van vi det här tempot.

Helgen har vartit kanom btw. Var i Västerås med Mickas syrra och Co. Var på friluftsmuseum och shoppade lite. Var bland annat i Surahammar på ITAB och köpte fritidsbyxor samt en ryggsäck. Passade även på att inhandla ett stormkök på Biltema. Dock var det nog den rangligaste jag varit med om, så det lämnade vi tillbaka. Jag knappade istället hem ett riktigt Trangia på nätet. Hittade ett som var nedsatt mer än 300:-. Tyckte jag var en bra affär. Roligast var att om man inte tog det som innehöll kaffepanna så kostade det typ 40.- mer. Hur??!!

Så nu är jag sugen på att ge mig ut i skogen för att laga mat och bara mysa.

I söndags när vi kom hem kom våra Säfsenbekanta från Eskilstuna och hälsade på. De hade tillbringat helgen i skogen, i husvagn vid Villingsberg. Oh då pratar jag verkligen skogen. Fricamping med andra ord.
Det vill Micke också prova, så det får väl bli framöver. Han fick ju igenom det hela med att vintercampa efter några års påstötning, så jag får väl ge mig här också.
Lina var på Boda Borg på söndageftermiddag och tyckte det var det roligaste som hänt i hennes liv. Kul, kul!

Nej, dags att fara hem och packa upp mitt nya stormkök som kom idag. Snacka snabb leverans;)