Pust…..

1 maj, 2013 Av Av helenasahlqvist

Ja, nu ska jag pusta ut. Idag blev det verkligen en hektisk dag.
Den började helt ok med att jag inte kunde somna om när barnen vaknade vid 6-snåret. Upp och började med en Miljöhandbok halv 8 som jag satt med i en timma. (Ett projektarbete för gamla jobbet, jag rycker in som Konsult där).
Frukost och sms till mamma och pappa för att höra om de ville fika. Bakade sockerkaka till fikat. Fixade lite i trädgårdslandet, sen kom mor och far i Raggarbilen. När vi skulle fika kom Linas kompis Amanda.
Sen fika, sen när mor och far drog hemmåt var det dags att fixa lunch, som blev klar efter klockan två. Jättegod pasta med kyckling och coctailtomater (Ica Billiga veckan recept). Sen tog det inte många minuter innan Annika ringde och ville komma på fika. Hon och barnen. Så mera fika, med glass, sen när de åkte tog det nån timma innan Amanda åkte hem. Då var det bara påt igen med maten. Grillade kycklingspett med klyftpotatis. Smaskens.
Så nu är jag lite trött.

Valborg blev i alla fall lugn och skön. Vi var hemma hos Lindbergs, lite spontant, och köpte hämtmat. Supertrevligt, som alltid!
Satte ner tidig potatis igår och idag sådde jag sallat och dill. Hoppas det kommer lite värme nu så vi får smaska färska grönsaker snart.

Nej, dags att slappa!