Lördag 27/4 2013

27 april, 2013 Av Av helenasahlqvist

Igår var det fredag. Jag passade på att handla efter jobbet. Hade, precis som för två veckor sedan, sparat recept på mina sidor på Ica. Så med telefonen i högsta hugg åkte jag till Willys och började shoppa.
Så smidigt så, förutom att man måste just ha mobilen i högsta hugg och skärmsläckaren går på hela tiden.
Sex middagar handlade jag till, vilket blev 346:- i pengar. Jag måste bara säga att GUD va billigt! Linas matkasse kostade ju 799:- och då var det mat för 5 dagar.

Jag handlade sättpotatis på lunchen igår, som jag ska sätta innan valborg.
Grävde potatislandet igår kväll. Det var så sköna att gå ut och bara vara en stund och påta i jorden.
Fick ett tråkigt meddelande när jag var på jobbet igår. Vår granne, som kämpat med sjukdom i flera år, har nu somnat in. Det är extra tungt att tänka på då man funderar på vad som kommer hända med barnen som förlorade mamma för precis två år sedan.

Nåja.

Idag ser vädret ut att bli bra så vi får se vad dagen har att erbjuda.

Trevlig helg!!!