Måndag 15/4-2013

15 april, 2013 Av Av helenasahlqvist

Idag är jag hemma. Emil är sjuk (snorig och hostig) så då får jag VAB:a.
Det betyder att jag hinner plugga inför kommande tenta. Den här gången tänker jag klara den. Jag är helt motiverad att göra det.
Nu har jag fått ett mål att jobba mot igen så nu är det bara gasen i botten och köra så fort jag vågar.
Har faktiskt god lust att lämna in en ansökan om att få läsa mer än 150% i höst, men jag vet inte riktigt. Jag vill ju gärna få bra resultat också och det är ju inte säkert att jag mäktar med det. Dock skulle det vara skönt att få undan den terminen jag missat nu.
Tänkte ansöka till sommarkurs i Statistik, men den var inställd. Lite surt eftersom den är på distans och det är ett ämne som jag tydligen klarar av.

Helgen har varit helt ok. Vi har varit hos mor och far i Mullhyttan och kapat ved. Det känns i musklerna att man ansträngt sig. Inte så att har skitont, nej då, det bara känns att man använt musklerna.

Nähä, det är väl bara att ta tag i juridiken igen då.

Hasta luego!