Lååååååååång fredag;)

29 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

Hej go vänner!

Nu är det långfredag. Tentan i onsdags gick nog sådär. Kan bli godkänd, men troligtvis inte. Jag är så himla dålig på att utveckla svar. Som en fråga om Bo 13år, som sköt slangbella så att en person blev skadad. Kan personen kräva skadestånd från Bo´s föräldrar? Ja det kan hon (så jag hänvisade till strikt ansvar, blabla bla. Men jg borde skrivit: Pga att bo är under (vad det nu är för ålder 15,16 eller 18), så är föräldrarna skadeståndsskyldiga för det Bo orsakar, typ…..

Nåja, nån poäng kanske jag kan håva in ändå…

Aslungt på jobbet igår. Fick extremhuvudvärk som inte hjälpte med enbart en alvedon. Fick trycka i mig en till + guldnougat + cola, sen försvann huvudvärken.
Hämtade Lina på skolan kl 13 och åkte hem för att packa.
Hade grillgäster här igår kväll. Så kul, det var ett tag sen tror jag, men nu är det snart sommar så då blir det nog oftare.

Idag ska vi packa det sista och dra till Säfsen. Ska bli så härligt. De lovar sol också så jag hoppas jag kommer hem brunbränd;)

GLAD PÅSK!!!!!