Vetenskapens Värld!

26 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

Vetenskap är kul, rysligt kul. Att forska skulle vara hur kul som helst, men i alla fall.

Såg precis på ”Mojängen” som vi kallar den. En liten låda kopplad till tv’n så vi kan se på Play-TV, utan att behöva datorn. Kollade på SVT-Play och Vetenskapens Värld från igår. Det var BBC och Michael Mosley som gjort ett reportage om att fasta. Jag säger bara en sak SE DET!
Det finns enkla knep, som inte är skadliga för oss som gör att vi minskar risken för åldersrellaterade sjukdomar drastiskt. Dessutom blev han lite smalare på kuppen.

Värt att testa, eftersom det inte påverkar oss negativt…..

I det stora hela: Ät vad du vill 5 dagar i veckan, ät max 600kcal per dag de andra två. Hur svårt är det?? Inte alls, jag blir mätt på 600kcal. Jag menar ett salladshuvud är ju på ca 15-20kcal, så det blir typ 30 salladshuven på en dag;)

Nej, nu skämtar jag, men teorin var rätt.

God Natt!!!!