1 vecka kvar….

1 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

En ynka vecka kvar. Jag har så mycket kvar att lära mig. Många saker sitter och jag kan de flesta uträkningarna. Det jag däremot inte kan är att motivera varför jag gör som jag gör.
Statistik är svårt. Lätt när man lärt sig, och roligt som attans att kunna. Man blir dock kritisk till det mesta när man lär sig mer om statistik. Vad säger statistiken om det? Har de verkligen valt stickprovet slumpvist? Det är ingen idé att kolla på nyheter längre…

Jag hoppas bara jag klarar den här tentan. Då är det bara en kvar, sen är jag på halvtid. Då har jag bara 1,5års studier kvar. Får se vad jag gör efter det. Arbetar ett par år, sen kanske man borde läsa ett år till för att inhämta en härlig magisterexamen.
Skulle inte sitta helt fel med att forska heller. Det verkar intressant, men det kan jag göra när jag är 50. Jag tror på erfarenhet innan man slänger sig in på den banan.

Synd bara att man bor på så liten ort. Vad finns här? Man får välja mellan ett destruktivt företag och ett typ konstruktivt. Här är det antingen vapen-industri eller läkemedels-industri som man kan växa innom.
Jag skulle nog investera mig själv inom läkemedelsindustin.

Nåja. Bara att jobba/plugga vidare. Idag är det jobb, på måndag är det KAU. Som jag längtar till måndag….

//Helena