18 dagar kvar…

18 februari, 2013 Av Av helenasahlqvist

och ögonlocken är hur tung som helst. Jag vet inte när jag var så här trött senast. I vanliga fall räcker det med en kopp kaffe på morgonen och sen är piggelin i farten.
Efter en termos är jag fortfarande hur trött som helst. Var tvungen att köpa en kexchoklad för att se om socker kunde ändra något, men nej.

Helgen har varit bra. Massor av skidåkning. Slog nog rekort i antal timmar på en och samma dag, hela 3timmar blev det i lördags. Kanske inte låter mycket, men barnen brukar klara max 1 tim åt gången, sen får de tråkigt.
I Familjebacken hade de satt upp en paralellslalombana. Den tyckte hela familjen det var kul att tävla i. Men det känns i benen att det blev lite annan skidåkning i helgen. Jag har världens träningsvärk i låren.
Några glas vin för mycket bjöds det på i lördags också. En av orsakerna till min trötthet. Så har jag inte heller hållit mig från böckerna. Försökt klura ut konfidensintervall och behöver nu träna några dagar på hypotestester.
Ja, mycket är det just nu, men efter Påsk lär det lugna ner sig lite.

På återseende!