24dagar kvar….

12 februari, 2013 Av Av helenasahlqvist

Till Statistik tentan. Nu är det verkligen fullt fokus på statistiken. Jag MÅSTE klara den, så att jag inte får en enda underkänd kurs i släptåget.
Men det är ganska skönt när man till slut förstår. Förstår hur man räknar ut X!. Och då tänker ni säkert ni säkert: Hur räknar man ut ett !. Ja, det undrade jag också, tills nu.
Ändå har jag fått en grundlig genomgång av det från Anna, men då fattade jag nada. Men så enkelt det var ändå, nu fattade jag.

Lämnade in om tjänsteledigt idag, eller studieledighet, som det egentligen heter. Inga problem. Förvaltningschefen (chefen över min chef) tyckte till och med att det verkade spännande. Jag var väl måttligt imponerad eftersom det inte är nytt för mig.

Bokade även in en tid för studievägledning om ett par veckor. Måste prata igenom hur jag ska tänka inför ansökan till hösten. Höra om jag kan läsa dubbelt och bli klar nästa vår. Skulle sitta något så grymt skönt att ta kandidatexamen med mina kamrater…

Nej, nu ska jag återgå till att räkna ut !. En sak i taget, så klarar jag nog det här på 24dagar;)

(Om någon vill mig nåt är det bara att skypa;))