Vårkänslor…

28 januari, 2013 Av Av helenasahlqvist

Det droppar från taket. Bara ljudet av takdropp får mig att ställa om till vår. Det blev inte bättre av att jag på lunchen var ute och utan att frysa. Jag fick vårkänslor helt enkelt.
Var ute för att hitta en hjälm att ha när jag åker skidor. Tänkte att det kanske var rea någonstans.
Det var det inte, så jag fick vara utan hjälm ett tag till. Om inte annat får jag köpa en när Säfsen rear ut sina saker vid påsk.

Jag jobbar solo den här veckan. Min arbetskamrat är sjukskriven. Dock sitter jag vägg i vägg med en av förskolecheferna, så jag har det lite socialt ändå.

Annars händer inte mycket just nu. Kommer troligtvis bli Säfsen till  helgen igen, men sen blir det några veckor uppehåll. Micke ska på Svenska Rallyt och sen är det ju sportlov. Kommer nog inte upp någonting på hela februari, men, men.

Planer på en semester i Danmark till sommaren börjar så sakta gro. Kommer nog ta turen med våra Säfsen-vänner. De vill också dit. Skulle vara roligt att semestra lite med dem på sommaren också. Vi trivs ju ihop vintertid i alla fall. Men de är lika lite för att planera som vi är, så vi kanske hamnar i Frankrike istället. Måste ju åka till Euro Disney nån gång i livet;)

Nej, nu ska jag värma fiskbullar. Här är det operation ”Få Emil att äta annat än Makaroner” som gäller. haha

God kväll!!!!