Full koll….

20 januari, 2013 Av Av helenasahlqvist

och kontroll. Det är så jag vill ha det. Jag ser oftast till att ha kontroll på läget.
Nu har jag koll på läget inför hösten tycker jag. Jag ska nämligen skola om mig, byta inriktning i livet. Om jag kommer in, ska jag läsa Grundlärprogrammet åk 4-6, på distans i Karlskoga. Mina chanser att komma in är väl runt 95%, subjektiv sannolikhet. Höstterminen 2012, kom samtliga in på Grundlärarprogrammet 4-6, som hade högskoleprovet som meritvärde, på samtliga anmälningskoder.
Har redan kollat vad litteraturen kommer kosta, både på Bokus och Adlibris. Adlibris var billigast, eftersom jag har 5% rabatt där.
Har dessutom kollat om jag kan ta ut bidrag från CSN, vilket jag kan. Ska ha praktik nästa vår i fem veckor, så då kan det vara bra att få ut lite pengar även då. Sen kan man ju ta lån de enstaka veckor det handlar om utifall man vill det.
Trodde att jag inte hade chans att få bidrag alla 8 terminer, men man kan ha studiemedel i 240 veckor och det är 12 terminer, så inga problem med det.

Annars är det ett Ica-Basic liv vi lever. Försöker snåla så mycket det går och få ner matkostnaderna. Inte för att det behövs, men det skulle vara kul att se hur lågt man kan komma.
Idag ska vi på bio, Sune i Grekland.
Igår firade vi NyÅr med Lindbergs. Åt jättegott, tände asiatiska lyktor och bara var.
Så himla mysigt.

Nej, nu är det snart frukostdags. Trevlig söndag!