God fortsättning!!!!!

3 januari, 2013 Av Av helenasahlqvist

Vi är åter i Säfsen. Den här gången fick datorn hänga med. Måste nämligen ta tag i sista Statistikuppgiften. Föreläsning i 8min på tisdag om Hypotestest. Jag har ingen aning om hur vi ska kunna fördriva 8min föreläsning på något som behandlas på en sida i boken. Det kommer ta typ max 2min. Får använda tavlan till hjälp att skriva på så kanske man kan ”slösa” några minuter till.
Dessutom ska man kommentera en annan grupps insats. ORKAR INTE!!!!!

Igår blev det några härliga åk i slalombacken. Barnen höll sig skapligt i skinnet. Det var dock enbart för att Lina konstaterade att vi var snälla. Beställde ett par surfplattor till dem innan vi åkte hemifrån. Nog för att de fick länsa sina egna plånböcker, men hon tyckte vi var snälla ändå. Då sa jag att de kunde vara snälla tillbaka och inte gnälla när vi är i slalombacken. Det funkade hyfsat.

Efter slalom blev det ett lugnt pass längdåkning för min del. 5km skulle avklaras. Hade superbra glid och bra fäste. Tills jag gick ur spår för att släppa fram en mötande. Det resulterade att tejpen (fästet) under skidorna rullade ihop sig och när jag gick i spår igen högg skidorna och jag stod på näsan. Det brände i högeraxeln och jag fick rulla ur spåret för att ta mig upp.
Tog någon minut, sen kändes armen ok igen. Tog mig tillbaka, sakta eftersom glidet var borta.

Efter mellanmål fick det bli en promenad till skidshoppen för att inhandla lite ordentlig valla och vallaborttagning. Nu ska skittejpen bort!

Kände inget konstigt i axeln förrän på kvällen. Vi stod vid grannarnas eldkorg och pratade och axeln blev alltmer stel.
Beställde pizza, och åt med samma grannar i vår husvagn. När jag skulle ta av mig en tröja, för att det blev så himla varmt, så fick jag inte upp armen över huvudet. Senare, när jag skulle gå på toa, kunde jag inte ens dra upp brallorna med högerarmen.

Så jälkla typiskt, eftersom det skulle komma nysnö tills idag (var ganska dåligt med snö i spåret). Nu, efter en natts sömn, så känns armen lite bättre. Jag fick i alla fal på mig kläderna imorse. Får trycka i mig en Ipren, så kan jag använda armen ordentligt sen. Har nog bara sträckt mig och då hjälper det ju att röra på den ordentligt.
Det har kommit ett par cm nysnö och naturen är vit igen. Hoppas bara att det inte är alltför löst i pisten. Det är ca -2 grader ute och jag kan inte se att det blåser något så det blir nog en härlig dag idag!

GOD FORTSÄTTNIG!!!!!!!