Söndag 18/11-2012

18 november, 2012 Av Av helenasahlqvist

Kära dagbok….

Haha, men i alla fall.
De senaste dagarna har varit relativt lugna. Har ju en statistik uppgift som hänger över mig och en kommande komplettering. Känner mig dock rätt lugn inför kompletteringen.
Statistik uppgiften är också rätt lugn. Har tre dagar kvar till deadline, så det känns bra att nästan vara klar.

I fredags eftermiddag kom chocken. Het plötsligt dimper ett mail ner från vår lilla avhoppare. En förfrågan att dela inlämningsuppgift 2 i en dropbox. Snacka om att jag tappade hakan. Jag trodde han var ett avslutat kapitel i och med det ställningstagande han gjorde förra söndagen. Det trodde dock inte han. Jag skrev ett kort, men tydligt mail till honom att jag ansåg vårt samarbete tagit slut i och med hans osmakliga beteende att inte närvara vid seminariet. Jag fick aldrig något svar.

Igår tömde vi Linas rum på förmiddagen. Micke slipade spackel och spacklade på mer. Jag sorterade lego i påsar med en färg i varje. Tanken var att lägga rätt bitar i rätt låda tillsammans med beskrivningen så man lätt kan bygga legot. Jag kom bara till färgsorteringen, resten får jag ta en annan dag.
På eftermiddagen åkte vi till bowlinghallen och bowlade en liten stund.

Micke skulle träffa några kompisar och se på F1 kval på kvällen, dricka öl och gå ut och äta, så honom skjutsade vi iväg straxt efter fem.
Det var meningen att jag skulle se en film på kvällen, men jag fick inse mina begränsningar. Jag kan visst inte se en film utan svensk textning. Jag hinner liksom inte uppfatta vad de säger.

Nåja, det var den helgen;)