Sablans….

11 november, 2012 Av Av helenasahlqvist

Jäkla förkylning.
Jag har blivit helt däckad i nån form av förkylning. Det började i onsdags med sveda i halsen och trötthet. Inget mer liksom. Sen i torsdags var jag på jobbet en liten stund innan jag fick gå hem och lägga mig. Låg i sängen hela dagen.
Micke fick ta vård av barn på kvällen för att jag var för matt för att orka fixa allt inför nattning mm.

I fredags blev det horisontellt läge även den dagen. Låg dock och läste nästan hela dagen, eftersom första inlämningsarbetet i Statistik skulle vara inne på kvällen. Skapade lite tabeller och diagram.
Micke tog med barnen till badhuset några timmar på eftermiddagen.

Kvällen, var verkligen ett kapitel för sig. Klockan 12 kom jag i säng, fast jag behövt lägga mig vid nio. Varför? Jo, för att grupparbetet skulle lämnas in senast klockan 23.30. Det betydde tydligen att man ska göra arbetet klockan 23. Typ. Gösses!
Jag och Paulina var i alla fall bänkade vid Skype klockan 18.

Nåja, arbetet kom in. Kommer nog vara det minst genomarbetade av alla, men in kom det.
Låter jag bitter, kan vara för att jag ÄR bitter. Det kändes som att det var två som gjorde arbetet och att en bara observerade det. Funderar faktiskt på att maila kursansvarig och fråga om man kan splitta gruppen….
Bara att inse ”Ju fler kockar….”

Igår var familjen bjuden på restaurang. Svärföräldrarna firade 40årig bröllopsdag, så de bjöd barn och barnbarn på mat. Var så gott så.
Kvällen avslutades hos Hanssons med fika och lite dricka. Jag och Mallan tog det lugnt eftersom vi behövde köra. Micke var också lugn eftersom han skulle till jobbet i morse för lite övertidsarbete.

Nu ska snart fixa till oss och dra till Mullhyttan för lite lunch hos mor och far. Ska bli gott att sätta i sig en rejäl söndasmiddag a´la barndomen;)

Trevlig söndag!