Antiklimax…

31 oktober, 2012 Av Av helenasahlqvist

Vad händer nu då?
I vanliga fall är man helt slut och överlycklig när tentan väl är över. Inte den här gången. Vad ska jag göra nu?
I flera dagar har jag suttit klistrad vid lagboken och Skype. Det är två timmar sedan jag lämnade tentasalen och det kliar i fingrarna på mig: Jag vill läsa mer lag.
Tentan gick väl inte någe vidare. Hade flera fel, men även många rätt. Dock har jag svårt att tro att jag får full pott med poäng för mina rätta svar. Det brukar alltid vara svårt att få full poäng. En snabbgenomgång av vad jag tror ger mig, låt se: 27p och gräns för G är 30. Nåja ny chans 7:e december.

I morgon väntar jobb igen. SUCK!!!!!
Men efter det är det några dagar i Säfsen som gäller. På fredag ska barnen få skära pumpor och gå på disco. Hoppas de ska tycka det blir kul. Snön har kommit till Säfsen, men det är oklart om den verkligen ligger kvar till imorgon.

Nej, nu ska jag sätta mig med en bok i soffan och försöka njuta.

// Helena