1 dag kvar…

30 oktober, 2012 Av Av helenasahlqvist

I morgon smäller det. Det är nämligen dags för terminens första tenta. Nu får jag ett kvitto på om det verkligen fungerar att arbeta vid sidan av studierna.
Den senaste tiden har jag lagt ner grymt mycket tid åt att plugga. Anna fick en kanonidé om att vi skulle chatta via Skype. Vilket har gjort att man studerat än mer. Det blir som att sitta i grupp och studera, man kan fråga varandra och så får man svar och kan diskutera frågor.
Jag har lärt mig jätte mycket tack vare det. Kan ju vara för att två av dom har varit på nästan alla föreläsningar. Två av oss har det inte. Tack tjejer för all hjälp!

Igår satt vi i alla fall tre stycken på Lärcentrum och pluggade hela förmiddagen. Efter fem timmar var jag så trött att jag inte fick in ett dugg mer i skallen och åkte hem. Väl hemma var jag hur dåsig som helst, så jag fick gå och lägga mig. Mitt i allt fick jag ändå för mig att frosta ur frysen. Så jag bar ut all mat till frysboxen. Skönt med frysbox, där är det bara att dumpa ner allt;)
När M kom hem fick vi barnvakt för att åka och veckohandla, som blev en månadshandling, typ.

Efter handling och middag blev jag pigg igen och ägnade någon timme åt studier. Dock insåg jag när vi hade lite frågeställning att jag inte kan ett enda dugg, typ.

Idag är dagis stängt, så båda barnen är hemma med mig. Jag hoppas ändå att jag ska få mycket gjort, för nu är det sista chansen. Om 24 tim och 10min drar det igång. Jaja, det är ju gott om tid tills dess.

// Ha en bra tisdag!