Lagen är mot mig….

12 september, 2012 Av Av helenasahlqvist

Smällen man får ta när man köper en icke aktuell lagbok är att man får uppdatera den. På nätet finns en sida med alla lagar. Notisum.se om nån är intresserad;) Där behöver jag skriva ut en jäkla massa lagar, bland annat 2011:1244. En uppdatering på uppskattningsvis 70-100 A4. Problemet är att skrivaren bara vill skriva ut sida 1.
Man kan ju bli galen för mindre.

Idag kom min chef på besök på morgonen. jag lättade mitt hjärta för henne och det kändes så himla skönt. skönt att få tala om för henne att min arbetssituation är rent av förskräcklig. Hon förstod min situation och vi ska föra en dialog framöver och se om det kan bli bättre. Visst, jag hade kunnat hålla tyst och ”sitta” av tiden, lyfta lön och göra icke jobbrelaterade saker några månader till, men HALLÅ man har väl nån moral. Är ju trots allt pengar kommunen kan ha annat kul för.

Nåja, vi får väl se hur saker och ting artar sig….