Sekretess

11 september, 2012 Av Av helenasahlqvist

Just nu läser jag Offentlighet och sekretess. Det var ett ofantligt jobbigt avsnitt inom juridiken. Kan kanske bero på att det är en annan bok, Offentligrätt. Hittills har jag läst en bok som heter Civilrätt. Hur författarna skriver har ju väldigt stor betydelse för läsförståelsen.
Kan annars bero på att det är väldigt tråkigt att läsa om vad som händer med offentliga handlingar i allmänhet.

Nästa onsdags är det dags för en tripp till Karlstad igen. Det skulle vara information om kommande val av inriktning. Jag vet ju att jag ska läsa Företagsekonomi (kommer aldrig mera ta i nåt som har med Nationalekonomi att göra), men man kan ju få lite bra info.
Funderar på att åka i tid så jag hinner med föreläsningen som är innan. Handlar om familjerätt och det är säkert riktigt intressant.
Vi får se vad som händer.

Jobbet lunkar på i sakta takt. Väldigt sakta takt. I morse tog arbetet mindre än 10min, sen sitter man och väntar på att nya arbetsuppgifter ska poppa in i inkorgen. Det kan ta flera timmar. sen kan man ha mycket att göra nån timme sen blir det lugnt igen….. Så ser mina dagar ut.

Nej, dags att slå upp lagboken och kolla upp lite vad gäller Tryckfrihet, offentlighet och sekretess.

See Ya!