Måndag 3/9-2012

3 september, 2012 Av Av helenasahlqvist

God kväll!

Helgen har varit helt kanon. Efter jobbet i fredags drog vi iväg mot Säfsen och husvagnsuppställning. Trodde nog att det skulle vara enstaka campare där och pyssla om sina tomter. Det var massor. Vi var långt ifrån ensamma där.
Ihop kopplingen med hus och husvagn gick sisådär, men efter nån timmes pyssel kunde vi veva ner stödbenen.
Vi var nog helt klara på ett par timmar.

I lördags kom mor och far förbi och njöt med oss. Efter lunch åkte vi till en vildmarkslekplats. De som lekte mest var nog jag och pappa, tätt följt av Lina. De övriga tittade mest på och skrattade åt oss. Skoj som skrutt var det. Dit får vi åka igen och förhoppningsvis utan förkylning i kroppen.

I söndags åkte vi hem och avslutade dagen med kalas för svärfar.

Idag har det varit jobb för för hela slanten;). Jag har nog arbetat effektivt 1,5tim idag. det finns inget att göra. Skitskoj, NOT!

Idag kom även Lina igen med sin Barnkasse. Vi åt tennispasta med en jättegod pastasås till. Det var strimlad lövbiff, finkrossade tomater, grädde och pesto. Supersmidigt och supergott. Det räckte till mat åt oss nu, 1 matlåda till mig och två matlådor till Micke. Fattar inte hur mycket det blir.
I morgon ska vi laga fish & chips.

Nej, dags för lite annat…