Botten……

28 augusti, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag känns allt bara botten. Vet faktiskt inte varför, men det kan ha att göra med att det är superlugnt på jobbet. Jag gillar inte lugnt. Jag kan inte existera då. Hoppas verkligen det blir ändring på det, annars vet jag inte….
Ljuspunkten: I morgon börjar en ny termin, ny kurs, ny möjlighet! Love it!
Klockan 9.10 hämtar jag upp tjejerna på busstationen och drar mot Karlstad. Ska bli hur kul som helst att sätta igång igen. Jag har pluggabstinens så det skriker om det. Nu blir det att ta till vara varje minut. Varje minut som jag inte lägger på annat vill säga;)

Sen ska det superintressant att läsa lite juridik, nämligen Handelsrätt. Har varit fascinerad av juridik sedan Ally Mc Beal gick på tv. Ja ja, jag vet, inte riktig juridik, men i alla fall…..
Statistiken senare i höst blir nog inte lika kul. Får väl snacka ihop mig med min Matte C lärare och se om han kan hjälpa mig, vi jobbar trots allt i samma hus, hihi.

Nej, nu är det dags att hänga lite tvätt och sköta om hushållet en sväng.

God kväll!!!!!