Bad…

10 augusti, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag kom vi äntligen iväg till badhuset. Lina fick en dag hemma, utan symtom och hon är faktiskt riktigt pigg. Det gjorde gott för familjen att komma iväg och plaska lite.
Jag, som trodde att hela stan hade vallfärdat till badhuset när det öppnat för säsongen, blev förvånad eftersom det inte alls var mycket folk.
Sitter och kollar lite på Coop hotellpremien, sugen som tusan att komma iväg en weekend utan barn. Har hittat ett smått lyxigt hotell i Västerås. Får se om vi får napp på ressällskap vi vill ha med. Kan ju åka vilken vecka som helst, bara vi har barnvakt.

Nu ska vi straxt kolla på American Pie Reunion som jag laddade ner från cdon.com häromdagen. Den är säkert super dålig, men då har jag i alla fall sett den. Deras VOD-tjänst är så himla smidig dessutom och jag anser att 39:- är ett helt ok pris för en film.Kan ju köpa godis för 50 utan att blinka liksom 😉 Haha…..