Torsdag 9/8 – 2012

9 augusti, 2012 Av Av helenasahlqvist

Vad tiden går snabbt. Är ju snart slut på första arbetsveckan ju.
Hade tänkt ta oss till badhuset i onsdags, men när familjen kom till mitt jobb så var Lina jätte svullen runt ögonen. Det var helt enkelt bara att avstyra och åka hem. Senare, på kvällen, började det klia på hennes armar och ben. Dessutom hade hon stora röda sjok på armar och ben. Hoppades på att det var övergående och hon somnade ganska så direkt när hon la sig. Vaknade flera gånger i natt och klagade på klåda.
Idag var det alltså dags för VAB. Första på mitt nya jobb, suck!
Fick tid på vårdcentralen kl 14.40. Det var visst Nässelutslag. Utlösande faktor: Stress, något man ätit eller infektion ex förkylning. Jag gissar stress i det här fallet. Symtomen kommer och går och ”aktiveras” av värme. Så så länge hon är still och ventilerad är det ok.
Fick allergimedicin utskriven som vi hämtade. Vanlig hederlig pollenallergimedicin, mot klådan.
I morgon får vi vara hemma och ta det lugnt på förmiddagen, sen åker vi till badhuset på eftermiddagen. Eftersom vattnet i bassängen inte är jätte varmt kommer det bli skönt för henne.

Häromdagen beställde jag ett provex av Linas matkasse. Ska bli jätte spännande att se om det fungerar. Jag beställde Barnkassen, som riktar sig till barn.
Min arbetskamrat har Linas och är supernöjd. Hon sa att hon aldrig har ätit så mycket grönsaker som nu. Det behöver verkligen vi. Dessutom ska det vara näringsberäknat och en dietist som gjort sammansättningen. Eftersom jag avskyr att komma fram till vad vi ska äta kommer det nog bli suveränt. Den här sidan gjorde ju sitt till att längta också. http://www.hittarecept.se/s/linas-matkasse.html Hoppas bara barnen äter….

Nej, dags att stoppa kidsen i säng.

Ha det gott!!!!!!