Torsdag 26/7 2012

26 juli, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag åkte familjen och fiskade. Lina fick ett kastspö igår i present så det skulle invigas. Emil fick en abborre, jag en och Lina hade napp på en som smet.
Hade det riktigt mysigt i skogen, med Anders och hans kompis Patrik.

Var på banken på eftermiddagen och fixade lite. Hade barnen hos farmor och farfar. Tog med McDonalds tillbaka. Lina och farmor badade, sen bar det av hemåt.
Jag beställde tågbiljetter till mig och Micke för morgondagens tripp till Norrköping. Det blev givetvis fel, på icke ombokningsbara biljetter. Jag glömde skriva med Mickes namn. Helt plötsligt hade jag två sittplatser för mig själv på tåget. Ska det överhuvudtaget vara möjligt att boka det när man har angett resenärer: 2 Vuxna? Ett litet samtal till kundtjänst, först i kön, svar på mindre än en minut, några minuters knappande, så var problemet löst. TUR!!!!!!

Så klockan 9.45 bär det iväg från Degerfors i morgon. Hoppas bara att vi inte måste boka biljetter hem också…….. 😉