Lördag 21/7 2012

21 juli, 2012 Av Av helenasahlqvist

Jaha. Då har två semesterveckor gått åt. Två hela veckor kvar. Känns ju helt ok måste jag säga.
Kom hem i förrgår. Sov sista natten i Kalmar. En camping jag definitivt inte kommer besöka igen på mycket länge. Kändes inte ett dugg bra att bo där.
Åkte hem och hämtade upp ett paket från cdon.com

på hemvägen. Innehållandes en ny dammsugare, Oscar, som jag visade bild på tidigare.
Har ju velat ha en sån ett tag, men inte riktigt vågat köpa en. De kostar ju lite mer än en vanlig dammsugare och man vet ju inte om de är bra.
Bekanta till oss köpte en för ett tag sen och de är supernöjda, så då tog jag mod till mig och beställde. Köpte den som heter 581, för det var flest fyrar med till den och den klarar 80kvm på en laddning. Med fyrarna gränsar man av rum så den bara går där man vill och där det behövs. Dessutom kan man schemalägga den så den går igång när vi vill.
Redan efter en städning var vi mäkta imponerade eftersom dammbehållaren var superfull. Nu har den gått till och från sedan dess och huset börjar bli dammfritt. När vi börjar jobba kommer den gå en gång per dag måndag-fredag.

Igår förmiddag tog vi en snabbfika med Herngrens. Det var jätte fint och soligt när vi satt i deras trädgård och mös. På eftermiddagen tog vi med oss tårta och åkte till Mullhyttan. Där fick vi sitta inne för det började regna.
Väl hemma igen blev vädret bättre, men vid 19 kom en regnskur. Den varade nog i max 20min och gav 23mm. Det var sjö på både uppfart och gräsmatta.

Idag har vi inga planer förutom målning av altanräcke. Jag kanske ska gå lös med trimmern en sväng och beställa höstens kurslitteratur. Ha en bra lördag!