Lördag V27

7 juli, 2012 Av Av helenasahlqvist

Lördag morgon och semester. Nu ska jag inte jobba på fyra veckor. Tur det, för det har varit skit-lugnt på jobbet den här veckan. Min arbetskamrat, stackars Lena, ska jobba nästa vecka också, och då är det nog ändå lugnare.
Semestern firades med Taco igår och en öl på altanen. Det var ju så himla skönt ute trots att det var helt mulet. Började spela Rumble och är helt fast. Det var ett spel för mig.

Idag vaknade jag tjugo i sex och har inte kunnat somna om. Suck! Barnen är uppe med mig och de sitter och ritar, PÅSKBREV. Ha ha, några har nog en affärsplan som sträcker sig några månader fram i tiden;)

Idag ska vi försöka åka till stan och köpa lite presenter till Lina. Vi vet ju inte om vi kommer hem igen innan hon fyller år, så presenterna måste med i husvagnen. Sen behöver huset och husvagnen städas och packning påbörjas. På måndag drar vi nog iväg, det ville iallafall mannen i vårt ressällskap. Destination är ännu inte bestämd, men det gör absolut ingenting. Det är ju liksom så vi vill ha det, man hamnar där man hamnar helt enkelt;)

Ha en bra lördag!!!!!!