3 dagar avklarade…

20 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

Och det känns fortfarande ok. Natten till igår låg jag vaken mycket och tänkte förmodligen på jobb. Frsökte att sova, men det var hopplöst.
Åkte tidigt igår och gjorde min arbetsdag.

Idag var jag på jobbet kl 7. Var faktiskt först, så jag kunde rå mig själv en stund. Kolla igenom systemen, mail och lite annat. Körde dock fast på ett ställe och fick vänta på en kollega.
Är så himla goa tjejer jag jobbar med och det är så synd att två ska sluta, men det är ju deras jobba jag fått. En går i pension i morgon och en flyttar till Leksand i juli och slutar om en vecka.

Hade APT (Arbetsplatsträff) idag med chefen. En himla go och trevlig chef måste jag säga. En sån person som inte har långt till ett skratt. Jag älskar såna människor, dem får mig glad. Vi blev dessutom bjudna på sommarlunch idag, på Gastro. Hur gott som helst.

Ska ta över Krav-hanteringen från tjejen som flyttar, så det var eftermiddagens bestyr. Ska åka dit till 7 imorgon och försöka mig på det själv. Ska säkert gå bra och så kan företrädare kolla efteråt så jag gjort rätt.

Var på Maxi förut och handlade. Sprang på Mikaela och pratade en stund med henne. Kommer sakna mina kursare något så grymt i höst. De är också så himla goa tjejer….

Vid lunch imorgon flexar jag ut och sen blir det midsommar i Råda.

Glad Midsommar Alla!