Det var den dagen….

18 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

Första ordentliga jobbardagen på ett år ungefär. Var hur soft som helst. Utbrändhet är nog inget jag kommer lida av om jag jobbar kvar där resten av mitt yrkesverksamma liv.
Telefontid mellan 8.30-9.30 sen igen 13.30-14.30. Däremellan jobbar man liksom på.
Jag har fått lite inblick i jobbet, men har nog mycket kvar att gå igenom.
Känns ju inte helt fel att gå från jobbet nu på eftermiddagen och inte behöva ägna det en tanke förrän imorgon. Dessutom flexar vi ut klockan 12 på torsdag. HEAVEN;)
Inga helger och inga klämdagar, utflex kl 12 dag innan storhelg.
Så fick jag en blomma när jag kom också. Var iinne på intranätet nu och kikade runt. Där finns banketter till det mesta, däribland checklista för introduktion av ny medarbetare. På den checklistan står det att man ska få en blomma första dagen. HELT SJUKT! Vilka andra företag får man det på???!!! (Eller är det bara jag som är korkad?)
Men jag längtar lite tills jag fyller 40 för det innebär 5dagar extra betald semester;)

HAHAHAHAH