1:a dagen…

18 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

…på resten av mitt liv;)
Igår blev det film. Som jag nämnde så laddade vi ner ”The Stig-Helmer Story”. Filmen var ingen höjdare. Nog den sämsta Lasse Åberg har gjort, men konceptet fungerade utmärkt.
Det kommer helt klart bli fler såna nerladdningar. Man har 30dagar på sig att börja kolla på en nerladdad film och när man väl börjat kolla har man 24timmar på sig att se klart. Laddade även ner en ”gratis-film” som var från förra året. Varje månad kommer det en ny ”Gratis-Film” för att man ska kunna testa tjänsten.

Idag börjar allvaret, mitt nya jobb. Ska bli riktigt intressant. Jag har just ingen aning om vad som väntar. Arbetsbeskrivningen jag fått vid anställningsintervjuerna har varit lite vag.
Är inte helt på topp heller för en förkylning ligger och gnager i kroppen. Jag hade velat vara pigg och alert idag ju…

Vad har hänt i helgen då? Jo, i lördags åkte vi till Kristinehamn på eftermiddagen. Där var det fritidsmässa på campingområdet. Eller snarare husvagnsutställning. Blev smått förvånad eftersom vädret var ganska dåligt när vi åkte hemifrån. När vi kom till Kristinehamn möttes vi av strålande sol och sommarhetta.
Kollade igenom husvagnarna och åkte till Picasso och köpte mjukglass. Satt i solen och bara mådde gott.
När vi skulle åka kom två långa vita limousiner med ungdomar i. Det var visst studentbal i Kristinehamn. Tur med vädret hade de i alla fall;)

Nej, nu ska jag fixa till mig lite och äta frukost…..